Anbefalinger

Nadia Thorius

Personal Trainer & Coach

Kiki Nielsen

Jeg var så heldig at få Lipo behandling i gave af min mand. Havde dog ønsket mig det længe...


Efter to fødsler, havde jeg et ønske om at tabe mig lidt,og har kæmpet i et par år, hvor jeg har tabt mig lidt. Men det kom hurtigt på igen.  Derfor tænkte jeg, at der skulle andre metoder til !

 

Behandlingen er ikke kun en forbrænding på et ønsket sted, men hjælper også på strækmærker, samt hvis man har problemer med delt mavemuskel.  Dette er også et problem, jeg har slås med efter to kejsersnit.


Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente af behandlingen. Havde valgt at fokusere på min mave, og blev meget overrasket over det synlige resultat, som hurtig formede sig. Allerede efter et par gange kunne jeg mærke at der var en proces i gang, og hvordan muskulaturen  arbejdede. Jeg var ikke tvivl om det havde en god effekt. 


Fik taget før og efterbilleder, hvor man virkelig kunne se en forskel. Blev vejret undervejs, samt målt forskellige steder på kroppen. Dette var en kæmpe motivation for man kunne se, at der skete noget undervejs. 


Lipo er en kombineret behandling der tager udgangspunkt i laser, hvor du kan slappe af i en halv times tid og hvor du så derefter skal op og forbrænde 400 kalorier. Nadia har været god til at hjælpe mig med nogle gode træningsmåder, for at få forbrændt så meget som muligt.  Hun  motivere en til at give den max gas !


Hun har givet mig selvtillid og troen på at jeg godt kan. Dette har stor betydning for mig, da man gennemgår en kæmpe proces.

 

Jeg har virkelig rykket mig både fysisk og psykisk, siden jeg fik Lipo behandling hos Nadia, samt har tabt mig rigtig meget !

 

Det er den bedste gave jeg har fået siden mine børn og jeg vil helt sikkert tage en behandling endnu.

Kan helt sikkert anbefale andre at få denne form for behandling, du vil ikke fortryde det!Mange glade smil fra Kiki Nielsen, Sosu assistent


Mia Lundquist

Jeg kom til Nadia efter utallige besøg hos kiropraktorer og fysioterapeuter, der desværre ikke havde haft den store effekt på mine rygsmerter.


Nadia tog på sin omsorgsfulde og empatiske facon imod mig, og gav mig langsomt troen på, at jeg kunne arbejde med mine rygsmerter.


Nadia tog udgangspunkt i, der hvor jeg var, og lavede øvelser ud fra, hvad jeg kunne samtidig med, at hun skubbede en lille smule til mig. Langsomt opdagede jeg, at jeg kunne mere end jeg troede, og at jeg kunne stole på min ryg.


De dage hvor min ryg slet ikke ville som jeg, stod Nadia altid parat med alternative øvelser og gode råd.


Jeg kan på det varmeste anbefale alle med små eller store skavanker, at tage kontakt til Nadia. Hun er super kompetent, et varmt og dejligt menneske, der møder dig og din krop, der hvor du er.Med den største taknemlighed

Mia Lundquist.


Karina Clausen

Efter et længere sygdomsforløb med bla mange operationer, er min krop udfordret/forandret og jeg har derfor brug for at blive bygget op igen i det tempo min krop tillader det.

 

Her bruger jeg Nadia fordi hun er fagligt dygtig, er motiverende, god til at finde alternativer og samtidig ser hun MIG og er god til at finde ind til essensen – Hvad er vigtigt.

 

Jeg har det  f.eks. svært med at være nødt til at anvende alternativer, og det ved Nadia, så derfor udfordrer hun mig i at jeg bruger dem, så jeg ikke kører for hårdt på og dermed fejler og mistede motivationen.

Jeg går ofte til kiropraktor og fysioterapeut og Nadia er altid meget lydhør overfor de udmeldinger jeg kommer med og forstående for de udfordringer der kan være.


Nadia udviser tillid og empati og hendes træningsgejst skinner igennem, fordi hun elsker det hun laver, og det kan for mig ikke være mere motiverende.


Udover en udfordret krop har jeg også en overvægt jeg gerne vil af med og glæder mig derfor til at kunne hoppe på Nadias Slanke Boot Camp til Januar. Hermed kan jeg komme nærmere mit mål ” Fit når jeg er fyrre”.


Jeg kan derfor kun give de allerbedste anbefalinger af Nadia og sige at hvis man har brug for et skub, brug for at blive holdt i gang, brug for støtte så er Nadia et godt valg.

 

Karina Lynge Clausen, Sygeplejerske


Signe Bay Frost

Jeg startede til personlig træning hos Nadia grundet kroniske rygsmerter som på trods af utallige besøg hos læger, fysioterapeuter og kiropraktor ikke var blevet bedre..


På det tidspunkt kunne jeg ikke engang gå en tur uden at have ondt i min ryg op til flere dage efter.. Jeg startede med målrettet muskeltræning til mine ryg og mavemuskler, hvorefter Nadia stille og roligt tilpassede træningen til at omfatte hele kroppen.


Især CX- work træningen har hjulpet mig godt på vej i starten. Vi byggede på med løbetræning lidt ad gangen og jeg endte med udover at være fri for rygsmerter at kunne løbe 10 km i jævn tempo!


I dag dyrker jeg løb, styrketræning, cx- work, body combat og grit for at holde ryggen stærk og jeg kan tydelig mærke problemer med min ryg lige så snart jeg tilsidesætter styrketræningen.Kærligst Signe Bay Frost


Nanna Friedrichsen

Jeg hyrede Nadia som personlig træner, fordi jeg gerne ville stå stærkere og fordi jeg gerne ville smide nogle kilo. I mit forløb med Nadia er begge ting sket! Hun har presset mig der ud, hvor jeg aldrig selv ville komme ud. Hun har vist mig nye måder at træne på og så har hun været en kæmpe støtte. Hvis jeg har været ved at falde i, eller haft brug for hendes støtte, har hun svaret på mine beskeder og fortalt hvad hun mener.

 

Nadia er meget ærlig, så har du gjort det godt, så får man det at vide, har du derimod ikke gjort det så godt, så får man det også at vide! Det syntes jeg personligt er rigtig fedt! Det motivere en hele tiden, til at kæmpe videre! Jeg har meget respekt for denne kvinde, og det betyder meget i forhold til personlig træning.


Hun sidder hele tiden i baghoved, hvis jeg har lyst til at skippe træningen- så ved jeg hvad hun vil sige og det får mig afsted! Ikke på en dårlig måde! Tvært imod, det rart! Hun holder øje og er sindssygt dygtig til sit arbejde.

 

Hvis du laver en øvelse og det gør ondt et sted eller hvis det er for hårdt, så har hun på 2 sekunder fundet et alternativ, så gavner det samme, blot hvor det fungere bedre for dig! Learn to love the burn - beskriver meget godt timerne med Nadia! Uanset om vi står på crosstraineren i 20 minutter og derefter skal lave 1000 toughjump eller om vi styrketræner og 3 runde er ved at tage livet af mig. Så er det verdens fedeste følelse når det er ovre, når man stiger i vægt i øvelserne, når man pludselig ikke bliver så forpustet, når man kan tage dobbelt så mange gentagelser som sidst og når vægten går ned af.. Og bedst af alt, når man begynder at få det bedre med sig selv!


Jeg har længe gået med tanken om at få en personlig træner, men er altid kommet til den konklusion, at jeg godt selv kan og så kan jeg sparre de penge. For ja, det er mange penge.. MEN jeg er utrolig glad for at jeg alligevel har gjort det, det har hjulpet mig ekstremt meget! Hvis man er kørt surt i sin træning, så har man bare brug for hjælp!


Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget! Gør det for jer selv, i vil ikke fortryde det! Nadia har hjulpet mig utrolig meget, og jeg er så taknemlig for alt vi har været igennem og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg hyret hende som træner! Hun er pisse sej og altid klar på at give den maks gas! Så hvis du stadig overvejer, så gør det- hvad er det værste der kan ske?

Nadia Thorius   |   info@nadiathorius.dk   |   Bornholm   |